Prutsen en maken met je klas of groep

Voor scholen en BSO

Open in schoolvakanties, voor kinderfeestjes, scholen en bso’s.

In het klooiatelier experimenteer je met nieuwe technologie├źn en fantaseer je laagdrempelig over maatschappelijke ontwikkelingen. Je leert denken in toepassingen, waardoor technische componenten net als verf, papier en een schaar onderdeel worden van een creatieproces.

Projectweken, lessenseries of het ontdekken van een specifieke techniek of toepassing als onderdeel van een project. We denken graag mee, ook als je het nog niet zo goed weet.

Als alternatief klaslokaal

Zit je school of opvang in Rotterdam Noord? Kom naar het Klooiatelier. Een bezoek buiten de schoolmuren kan zowel de leerlingen als de leerkracht inspireren, enthousiasmeren en geeft ruimte om nieuwe vaardigheden te ontdekken.

In het Klooiatelier passen ongeveer 15 leerlingen. Door samen te werken met partners in de buurt kunnen we voor hele klassen projectdagen of -series realiseren.

Het Klooiatelier op school

Zit je te ver weg van het Klooiatelier, maar wil je ook dat de leerlingen in jouw klas prutsend en creatief techniek ontdekken? Haal het Klooiatelier de school in.

Alleen voor de kleuters, de omgeving onderzoeken met de bovenbouw. Of richt voor een periode een pop-up Klooiatelier in en laat alle leerlingen ervaring opdoen als ontwerper of kunstenaar van de toekomst.

Blijf op de hoogte van

activiteiten en nieuws

    Naar boven Drag Aanmelden